Clauză în contracte, dar cine o respectă: Vehiculele de transport închiriate de CEO de la terţi trebuie înlocuite în maximum 3 ore

Cel puţin teoretic prestatorii de servicii ai Complexului Energetic Oltenia care închiriază utilaje cu deservent la companie au obligaţia să înlocuiască în 3 ore maşinile defecte. Între maşinile închiriate se ascund de multe ori şi rable, astfel încât prestatorii de servicii abonaţi la bugetul colosului energetic ajung să mai plaseze şi utilaje sau maşini de transport necorespunzătoare.

Clauza din toate contractele

La capitolul Garanţii din orice contract de închirieri vehicule de transport marfă cu şofer este precizat că firma are obligaţia să remedieze problemele sau defecţiunile şi mai mult decât atât să înlocuiască în regim de urgenţă în maximum 3 ore maşina defectă.

Complexul Energetic Oltenia şi-a făcut oricum un obicei din a închiria maşini şi utilaje de la prestatorii de servicii prin negociere şi fără invitaţie prealabilă la o procedură concurenţială de ofertare. Ultimul exemplu în acest sens este cel de la Cariera Lupoaia, Motru, unde au fost alocaţi de urgenţă 45.000 de lei pentru închirierea a 4 autobasculante, în baza unui contract pe numai două luni de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com