Ciurel recunoaşte că s-a întâlnit recent cu un director din CEO

Fostul manager al Complexului Energetic Oltenia admite într-o postare că s-a întâlnit recent cu unul dintre şefii din companie. Este vorba de fostul director al Direcţiei Miniere şi membru al Directoratului CEO, Daniel Antonie. Acesta din urmă este în momentul de faţă consilier personal al lui Sorinel Boza, preşedintele Directoratului. În presa locală s-a vehiculat despre o întâlnire între Ciurel şi Răuţ, însă fostul director Ciurel dezminte şi spune că s-a întâlnit cu Antonie.

„Catastrofa” Răuț, întâlnire stranie cu Ciurel.

Asta e titlul Ziarului Gorj-Domino din 26 octombrie.

DEX:

STRÁNIU, -IE, stranii, adj. (Adesea adverbial) Care iese din comun, care șochează prin aspect.

Uau! (wow pentru tehnocrați)

„Fostul director de Resurse Umane al CEO, Ion Răuț, și ex-managerul companiei energetice, Laurențiu Ciurel, s-au întreținut minute bune, în urmă cu câteva zile, în fața unui bloc, situat pe o alee laturalnică din spatele sediului BNR din Tg-Jiu. Întâlnirea nu e atât de stranie pe cât pare, având în vedere că cei doi și-au aruncat cuvinte grele, în urmă cu trei ani, când și-au pierdut funcțiile în CEO”

Păi e straniu sau nu-i straniu..

Domle nu l-am vazut pe Răuț de trei ani jumate. Văzut, intalnit, vorbit, corespondat, chiar si telepatic. Nu ca ar fi vreo problema. Pot vorbi cu omul daca m-oi intalni vreodată, dacă nu are vreo boala contagioasă. Dom Făget, matale cam cu cate catastrofe nu te-ai intalnit, vorbit, plătit, toti anii ăstia? Desi erau catastrofe parcă. Morega de exemplu. Pe urma Carciumaru, Calinoiu, lista e lunga… A , matale nu te-ai „esprimat ” oficial, ca mine, numai asa la spriț. Ințeleg.

Mai vorbeste omu’ si cu catastrofe. Acum 5 ani cand si-a pierdut funcția ( si nu trei), Răuț a constatat brusc, cam intr-o săptămana, că eu sunt foarte rău, si nu foarte bun, cum credea pană atunci. Si eu am zis ca-i catastrofă.

Ai vrea sa ne dăm cu parii in cap acuma??

Numai ca nu era Răuț. Era Antonie. Nu conteaza, oi fi zis si de ăsta ceva vreodata. Nu asta e problema. Stiți care e problema? Ca fostul sef al SRI, omul care face ziarul si dă drumul la fiecare articol, seful candva al lu’ Ochiu si Timpanu car’ va sa zica, specialistul in Informații, in filmari, inregistrări si capturi fotografice, Bondu’ Gorjului, incurcă personajele ca un prăpadit de detectiv particular care in loc de amant urmăreste trabant. Cum dracu de nu ne-au ocupat bulgarii?

De față, in filmulețul lui nea Făget, mai erau oare doi directori de la CEO? Mai era Ionel Ilie si Doru Iacob?

Sau e poate alta „esplicație”..

Iar vrea Boza să umble la salariul lui Făget junior (băiat care făcea treabă bună pe vremea mea, după aia s-a prostit si nu din vina lui ), să-i mai taie din el, si atunci o limbă profesionist aplicată, acum cand sunt tot mai rare (ele, adica limbile), nu poa’ sa faca rău. Ca până acum a mers..

Si… ar mai fi una.

Directorii din CEO, (unii dintre ei), sunt urmăriti de către alti angajati ai CEO, pentru a raporta către Boza cu cine se intalnesc. Urmăritorii sunt de regulă trei soferi, dar nu numai. Unul din cei trei cu care m-am intalnit era urmărit si filmat. Cum cel ce-l urmărea e angajat recent, l-a confundat pe Antonie cu Răuț. A dat fuga la Boza cu filmul iar de aici a ajuns la presa ce mai la indemană.

In locul celor de la Pandurul as fi ingrijorat.

Dacă ar fi depus tot atata efort si cu consumurile specifice, cu costurile administrării, la ora asta aveau certificatele de CO2 luate.”, potrivit lui Ciurel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com