Ciurel, făcut „ciur” de partidele de opoziţie: pesediştii tac. O fi vreo combinaţie cu Pro România?

Ultima ieşire publică a lui Laurenţiu Ciurel, fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, nu a fost digerată prea bine de către politicienii locali. Fostul vicepreşedinte al PSD Gorj a criticat politica achiziţiei certificatelor de CO2 de la Complexul Energetic Oltenia şi a vorbit de situaţii financiare „măsluite” şi pierderi. Preşedintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, este de părere că Laurenţiu Ciurel nu ar trebui să comenteze, având în vedere rezultatele economice dezastruoase de la CEO, din timpul mandatului său. Acesta a şi fost motivul pentru care a fost înlocuit din funcţie.

Mai apropiat de Ponta şi critic la adresa PSD şi ALDE în analize

De asemenea, Nicolae Daviţoiu, liderul PMP Gorj, susţine că Ciurel este inexact în analizele pe care le face legat de Complexul Energetic Oltenia şi este mânat de frustrări personale în demersul său.

Interesant este că fostul vice al PSD nu este combătut tocmai de PSD şi ALDE, care susţin actualul management de la Complexul Energetic Oltenia, în contextul în care Ciurel pare să fie un apropiat al fostului premier Victor Ponta. Sau unii pesedişti joacă la mai multe capete…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com