Ciurel era mic faţă de nivelul la care a ajuns şcoala de cadre de la Minprest şi Medservmin pentru CEO

Complexul Energetic Oltenia a redevenit ce a fost şi mai mult decât atât. Nici măcar Laurenţiu Ciurel, fostul manager al companiei, nu reuşise să perfecţioneze atât de mult instrumentul angajărilor politice la Complexul Energetic Oltenia, Medservmin şi Minprest. De data aceasta, în spatele lui Sorinel Boza s-a încolonat o armată de politicieni şi politruci care a prins momentul favorabil şi vin să îşi rezolve problemele.

Ultima angajare de „marcă: Podaru

Constantin Podaru este ultima achiziţie de „marcă”, despre care se spune că a fost adus la Minprest de valul politic sau de ortacii de pe la Complexul Energetic Oltenia. Orice pilă este binevenită şi nu contează concursul sau competenţa sau buhul care i s-a dus aspirantului la un post bine plătit şi unde ajunge cu proptele politice sau de altă natură. Cel mai probabil o să se spună că a cedat teren la companie şi avea dreptul la angajare.

O să le iasă pe nas şefilor din CEO angajările pe care le fac acum, pe la spatele lui Sorinel Boza, în perioada în care încă sunt în implementare programe de disponibilizare de personal, pentru „chipurile” eficientizarea companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com