Ciocea vrea ca PSD să îi achite daune morale de 600.000 de lei!

Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, vrea ca instanța de judecată să îl repună în drepturi ca membru al PSD Gorj. În plus, Ciocea cere daune morale în valoare de 600.000 de lei. Acest lucru ar putea echivala cu falimentul PSD Gorj. Pe rolul instanței se află încă un dosar Ciocea versus PSD, cu termen de judecată pe 20 februarie.

„Din respect pentru opinia publică, ne vedem nevoiți să lămurim situația primarului din comuna Bustuchin, Ion Ciocea. PSD Gorj nu l-a acționat NICIODATĂ în judecată pe Ciocea Ion, acesta apelând la instanțele de judecată, în mai multe rânduri. După alegerile din decembrie 2016, Ion Ciocea a chemat în instanță PSD Gorj cerând daune materiale și morale de aproximativ 600.000 de lei, totodată solicitând să i se comunice dacă mai este sau nu membru PSD. În anul 2018, Curtea de Apel Craiova respinge printr-o HOTĂRÂRE DIFINITIVĂ solicitările primarului Ciocea.  În august 2019, Ion Ciocea dă din nou în judecată PSD Gorj. Nu se oprește aici, iar în octombrie 2019 formulează o nouă cerere de chemare în judecată, culmea, de această dată solicitând instanței să redevină membru PSD, dosarul având următorul termen de judecată pe 20 februarie 2020.

Așa zisa ”bătălie” câștigată de Ciocea este de fapt o suspendare a unei acțiuni. În fapt, Ciocea crede că este membru PSD și cere instanței ca PSD să îl reprimească în rândurile lui, dosarul fiind pe rolul Tribunalului Gorj. Ca atare, afirmațiile domnului Ion Ciocea făcute în spațiul public cum că ”este târât în instanță de PSD Gorj”, nu au susținere. Atât cetățenii comunei Bustuchin, cât și toți gorjenii trebuie să știe că Ciocea se târăște singur în instanță și încearcă să facă un joc ieftin prin care să se victimizeze, în realitate fiind ”victima” propriilor acțiuni. PSD Gorj a respectat și va respecta foștii și actualii membri cu toate că, din partea domnului Ciocea Ion, în ultimii ani nu a existat nici un fel de respect la adresa formațiunii politice, care l-a susținut ca primar, PSD Gorj având o singură preocupare: dezvoltarea rapidă a comunei Bustuchin și ,implicit, o calitate mai bună a vieții locuitorilor ei. Cu toate acestea, îi dorim domnului Ciocea Ion să se bucure mulți ani de pensie! Biroul de presă al PSD Gorj”, potrivit unui comunicat al PSD Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com