Ciocea nu vrea să audă de PSD, dar nici de alte partide

Fostul vicepreşedinte al PSD Gorj, Ion Ciocea, nu ia în calcul o revenire prea curând în cadrul partidului. Ciocea a părăsit PSD Gorj la ultimele alegeri parlamentare, din cauză că a fost scos de pe liste de conducerea centrală a partidului. Primarul comunei gorjene Bustuchin a revenit în discuţii în ceea ce priveşte reîntoarcerea în politică, după ce, recent, Ion Călinoiu, a primit undă verde să se înscrie în organizaţia locală.

E prea supărat pe Florin Cârciumaru

Ion Ciocea este în continuare supărat pe faptul că nu a avut posibilitatea să candideze din partea PSD Gorj la alegerile parlamentare şi a fost nevoit să intre ca independent în bătălia electorală. Din acest motiv şi-a pierdut şi calitatea de membru al PSD. Ciocea ar putea reveni în PSD „la pachet” cu Ion Călinoiu, însă primarul este nemulţumit de faptul că partidul este condus de Florin Cârciumaru, faţă de care edilul nu nutreşte sentimente prea bune.

Nu vrea nici la alt partid

Ciocea nu merge la PSD, deşi este dorit acolo de mulţi membri şi nu vrea să facă pasul nici către altă formaţiune politică. Liberalii chiar au anunţat că îl vor pe Ciocea alături de ei, însă primarul nu renunţă prea uşor la varianta de a reveni în PSD Gorj. Cel mai probabil, aşteaptă momentul în care Florin Cârciumaru se va retrage de la conducerea filialei şi va deveni simplu membru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com