Cine susţine că Ciurel flămânzise „rozătoarele” care dădeau târcoale CEO

Unul dintre foştii directori din Complexul Energetic Oltenia este extrem de supărat pe clasa politică din Gorj care încă îl susţine direct şi indirect pe actualul manager al companiei Sorinel Boza. Cei vizaţi sunt Mihai Weber, de la PSD şi deputatul Dan Vâlceanu, de la PNL. Reproşurile sunt lansate din direcţia lui Ion Răuţ, fost director în cadrul Complexului Energetic Oltenia.

„Hora surzilor!

In urmă cu 3 ani, odată cu demisia lui Ponta din fruntea guvernului, un grup de interese incolor, inodor si insipid pregătise inhățarea CEO.

Au incercat să mă agațe si pe mine pe motivul adversității față de Ciurel! Apropos, eu am adversitate profesională față de Ciurel, nu dușmănie personală. Nu e greu de inteles diferența!

Omul grupului pentru așezat in vitrină era un oarecare Boza, cu totul necunoscut in mediul energetic și, din prezentarea facuta de „băieți”, lipsit de competențele minim necesare.

Am avut o minoră contribuție la a dejuca, in doua rânduri, cu sprijinul conjuncturii, planurile acestui amalgam de rozătoare, pe care perioada Ciurel ii flamanzise rău!

Pentru delectare, împărtasesc cu cititorii mei momentul cand unul din licheluțele grupului saliva pe lânga zidurile unei televiziuni, in timp ce ” speranța” managementului bolborosea in fața camerelor.

Un an de zile au transpirat rozatoarele impreuna cu speranta, dar pe guvernul Ciolos nu le-a mers. Au reușit dupa ce s-a instalat „guvernul” Dragnea. Bineințeles cu aplicarea „personalizată” a legii, incât speranța sa fie „profesionistă”.

Din prima ” diplomele” managerului nu au rezistat cand a fost vorba de schimbarea secretarei si a avut prioritate criteriul picioarelor zvelte!

Din acel moment am inceput sa supar grupul pentru ca demolam „mitul” savatorului. Cu toate ca le-a surâs norocul si au primit o pomana de la un accident pe piața de energie la inceputul lui 2017, am remarcat amatorismul managerial si am prezentat constant derapajele, chiar daca înnotam contra curentului.

Acum, ceea ce subliniez eu din februarie 2017 e vizibil pentru tot mai mulți si, in parte, recunoscut si de protagoniști.

Melodia cu „ce profit aveam odată” se canta de prin iunie 2017, pentru ca piața de energie nu a mai oferit pomeni, dar a fost, in continuare, constant favorabilă cărbunarilor.

Deci de la „sarba in caruta” (veselia profitului) se aude de multa vreme muzica de inmormantare(tristetea pierderilor inegalabile).

Cu toate astea Mișu Weber si Dan Vâlceanu o țin pe sârbă! Cei doi domni deputați trebuie consultati(jurnalistic nu ORL-istic) să vedem de ce au rămas ca „surda-n joc”.

Replica dură a Sindicatului Roşia

„Securistul bolșevic Ion Raut, a fost, este și va rămâne cel mai prost diresctor care a existat vreodată în conducerea C.E.Oltenia. Cu toate astea bolșevicul încearca cu disperare să ajungă iar la ciolan, prin tot felul de manipulări și diversiuni !

Ne întrebăm câtă nesimțire poate încăpea într-un astfel de profitor și manipulator, cănd noi știm că am pierdut peste 30% din venituri, datorită acestui securist bolșevic, și ne spunea că dacă nu ne convine, sunt alții care abia așteaptă să se angajeze în locul nostru !?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com