Cine spunea că Boza nu se pricepe!?

Constantin Bălăşoiu, Daniel Burlan, Ion Ruşeţ sunt doar trei nume care vor ocupa funcţii cheie în Complexul Energetic Oltenia. Este vorba de trei reprezentanţi care au activat în trecut în companie şi au ani grei în spate. Susţinerea pe posturi cheie a fost în perioada de guvernare liberală şi portocalie. Ion Ruşeţ a fost, de asemenea, parlamentar portocaliu. Toţi trei au avut relaţii bune cu fostul preşedinte al Federaţiei Naţionale Mine Energie, Marin Condescu.

Sorin Boza, care a declarat că este apolitic, se ştie că întreţine relaţii bune cu stânga, PSD-ALDE. La ALDE era de aşteptat, având în vedere culoarea politică a ministrului Energiei, Toma Petcu. Interesant este că Sorin Boza se deschide şi către partea Dreaptă, mizând probabil pe faptul că, la un moment dat, are nevoie de sprijin din tot spectrul politic. Adică, să nu fie certat cu nimeni sau în relaţii reci.

Boza îşi aprinde ţigara cu dinamita

Se conturează o echipă compusă din membri care ar putea părea incompatibili la un moment dat sau pe anumite paliere. Este vorba de o coabitare a spectrului politic în interiorul companiei şi unor persoane care au legături cu politicul sau au avut.

Pare că Sorin Boza îşi aprinde ţigara cu dinamita când face astfel de mutări în conducerea Complexului Energetic Oltenia. Sigur că Bălăşoiu(promovat în guvernări de Dreapta) va fi selectat de o firmă de recrutare în baza OUG 109. Pe de altă parte şi Dan Vasile, un alt posibil selectat în Directorat, este în graţiile pesedistei Olguţa Vasilescu. Rămâne întrebarea dacă Sorin Boza va reuşi să-i gestioneze pe toţi. Cert este că vrea să se înţeleagă bine cu toţi.

2 comentarii la „Cine spunea că Boza nu se pricepe!?

 • 10 noiembrie 2017 la 7:44
  Legătură permanentă

  Ciar daca se uita urat unii la altii, pentru banii pe car-i primesc se suporta . Oricum toti sunt „talentati”

  Răspunde
  • 10 noiembrie 2017 la 22:59
   Legătură permanentă

   Daca PSD-ul nu are decat doua persoane cu astfel de expertize, i-si merita soarta zecile de cadre din minerit si energie care si-au tocit pantofii facind campanie electorala pentru a ajunge PSD la guvernare!Cat de indispensabila a devenit meteahna PSD -ului cand detin puterea.Promoveaza adversarii si se mira cand pierd alegerile!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com