Cine spune Adio! şi sindicatelor şi administraţiei CEO?

Aşa cum a promis, liderul de sindicat Manu Tomescu, din cadrul Termocentralei Rovinari, se ţine de cuvânt şi face un pas în spate. Tomescu a anunţat că nu va mai fi vizibil în cadrul mişcării sindicale din Complexul Energetic Oltenia, dacă iniţiativele sale nu vor fi susţinute. Prima decizie luată este aceea de a se retrage din cadrul Comisiei mixte.

Manu Tomescu a fost între cei care au iniţiat protestul de la Termocentrala Rovinari şi este sau era printre cei mai vizibili pe reţelele de socializare, deşi este un lider din linia a doua. S-a demonstrat astfel că mişcarea sindicală din Complexul Energetic Oltenia şi-a redus spre încetat activitatea în slujba salariaţilor, dar nu a altora, din politică, administraţie sau din alte organizaţii sau domenii de activitate.

Retragerea lui Manu Tomescu este un gest până la urmă de aşteptat, având în vedere că face parte dintr-o echipă în care majoritatea jucătorilor stau pe bancă şi doar doi-trei sunt pe teren. De administraţie Manu Tomescu nu s-a lipit, să primescă un post mai bun. Aşadar, va rămâne doar un simplu muncitor care nu va mai deranja pe nimeni. Unii îşi freacă palmele de bucurie că va fi în sfârşit linişte. Şi au dreptate. Cimitirele sunt pline de eroi pe care nu îi plânge nimeni. Lumea se schimbă – fiecare îşi vede propriul interes, nu se mai gândeşte la interesul celor mulţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com