Cine regretă că a pus umărul ca Marcel Romanescu să ajungă primar

Unul dintre foștii candidați la postul de primar de Târgu Jiu, care la ultimele alegeri locale a pus umărul pentru alegerea lui Marcel Romanescu, regretă acum gestul făcut. Este vorba de Viorel Caragea. Acesta este nemulțumit că a luptat împotriva PSD și astfel Romanescu a devenit primar la Târgu Jiu. Caragea îi impută lui Romanescu și faptul că atunci când lipsește de la primărie își deleagă atribuțiile consilierilor. În mod normal, viceprimarii sunt desemnați să se ocupe de treburile primăriei în lipsa primarului.

„Inca un regret ca e Romanescu primar!

La alegerile trecute, alaturi de 12.000 de targujeni am luptat impotriva PSD-ului, sperand sa oferim Targu-Jiului o sansa la altceva decat am avut inainte. Regret inca o data, ca asa cum am anuntat din seara alegerilor, grupurile de interese economico financiare si care au in compunere si infractori, au pus stapanire pe acest oras. Astazi, nu il avem pe Romanescu primar, o avem pe doamna Nodea. Daca va cadea astazi si cealalta pasarela, cine conduce comitetul de situatii de urgenta, domnule Romanescu?!

Prefectura ti-a comunicat ca trebuie sa respecti legea si tu continui sa faci ce vor muschii tai.

Nu avem prefect nici de aceasta data.

P.S: Fericitule, Romanescu Marcel Laurentiu, de astazi o sa mai ai o problema, nu mai poti spune ca esti in opozitie, ci esti la putere. Si nu uita ca Targu-Jiul sa ramana al targujienilor, nu sa devina posesia grupurilor de interese.”, potrivit unei postări a lui Viorel Caragea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com