Cine răspunde pentru tragedia de la Târgu Jiu, în care au murit doi adolescenți?

Cine va răspunde pentru moartea celor doi tineri intoxicați cu monoxid de carbon la Târgu Jiu? Prefectul de Gorj, Cristinel Rujan, a atras atenția la finalul anului trecut Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj să facă toate demersurile necesare pentru a preveni apariția unei tragedii, de felul celei de zilele acestea. Doi tineri care urmau să se căsătorească au pierit din cauza intoxicării cu monoxid de carbon. Este interesant de aflat și cine se ocupa de întreținerea sobei care era folosită pentru încălzire.

Pentru Cosmina Teodora Șomâcu, în vârstă de 18 ani, și Marius Iulian Poenaru, de 19 ani, din Tismana răspunsurile la aceste întrebări nu vor mai conta, dar pentru familiile lor da.

„La data de 8 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de o femeie, de 51 de ani, din orașul Tismana, despre faptul că, în această dimineaţă i-a găsit decedați pe fiica sa și pe prietenul acesteia, într-o locuința închiriată, de pe strada Izlaz, din Târgu Jiu.

Polițiștii s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea cercetărilor, constatând că o tânără de 18 ani și prietenul său, de 19 ani, din orașul  Tismana, care locuiau cu chirie într-o garsonieră din municipiul Târgu Jiu au fost găsiți decedați ca urmare a intoxicației cu monoxid  de carbon provenit, de la o sobă pe lemne.

Cu ocazia examinării cadavrelor, nu s-au constatat urme de violenţă pe corpuri, care au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”, conform IPJ Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com