Cine răspunde pentru inundaţiile de la Târgu Jiu. Primăria Băleşti, extratereştrii sau piticii din canalizare?

La fiecare inundaţie străzile din municipiul Târgu Jiu sunt acoperite instantaneu de ape. Aproape că nu există drumeag în oraş sau canalizare despre care să spui că a scăpat de potop. Şi nici nu trebuie să plouă prea mult pentru ca apele să ia tot ce întâlnesc în cale: cărucioare cu bebeluşi, aripi de maşini, câini comunitari, opere brâncuşiene, demnitatea autorităţilor locale. Nimeni nu ştie cine e vinovat de precipitaţiile abundente de la Târgu Jiu. O anchetă ar trebui să lămurească două aspecte. De ce, dacă sistemul de canalizare este la pământ sau în pământ sau praf, cineva angrenat sau nu politic aduce ploaia la Târgu Jiu? Forurile cereşti cu siguranţă că fac nişte jocuri politice, când ştiu foarte bine că sistemul de canalizare din oraş nu face faţă unei cantităţi mai mare de apă. .

În ce ape se scaldă Romanescu?

La cum se anunţă toamna, primarul din Târgu Jiu va trebui să doarmă cu cizmele în picioare şi să meargă la birou în cizme de cauciuc. Ancheta de care vorbeam va trebui să lămurească pe lângă cine e vinovat că plouă la Târgu Jiu, din moment ce canalizarea este praf, precum şi cine trebuie să rezolve problema canalizării. Adică să facă investiţiile necesare să nu mai existe inundaţii sau copaci căzuţi. Cine, oare cine?

Cel mai probabil Primăria comunei Băleşti ar trebui să investească într-un nou sistem de canalizare în Târgu Jiu. De ce, pentru că sunt mulţi locuitori ai oraşului care au case în Băleşti şi plătesc impozite acolo. Prin urmare, ar trebui ca din banii respectivi să fie cumpărate conducte noi de canalizare pentru municipiul Târgu Jiu. Logic. Poate că în sistemul de canalizare de la Târgu Jiu a căzut un OZN şi blochează curgerea apei. Poate că în sistemul de canalizare de la Târgu Jiu şi-au construit un orăşel piticii din pădure şi au blocat treaba mare. Cineva trebuie să răspundă, pentru că în rest nimeni din Târgu Jiu nu e vinovat. Poate ar trebui sesizată şi Curtea Constituţională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com