Cine răspunde pentru „crima” de la Secţia ginecologie? Ce a făcut Călinoiu atâţia ani?

Fostul şef al Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, ridică din umeri şi arată cu degetul către alţii, când vine vorba de cocina de la secţia Ginecologie, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Călinoiu dă de înțeles că președintele CJ Gorj minte în legătură cu licitațiile de la Spital. După ce medicii de la secția Ginecologie s-au plâns că lucrează cu instrumentar vechi de 30 de ani, Cosmin Popescu, șeful CJ Gorj a justificat situația prin faptul ca s-a făcut licitație, dar nu s-a prezentat nimeni, deși bani sunt. Ion Călinoiu îl contrazice:

Tupeu maxim

„Justificarea președintelui cons județean nu este reală, procedura de achiziție  a instrumetarului medical ă fost prelungită din diferite motive, în final a fost realizată  adjudecata oferta tehnica, după care oferta financiară a fost declarată neconformă , s-a modificat caietul de sarcini, radical si se va relua licitația in 2018, aceasta licitatie trebuia finalizată la sf trim 2, se ridică serioase semne de intrebare , puteau fi modernizate si secția de ginecologie, ortopedie farmacia din locatia Tudor Vladimirescu , au fost bani, boala lungă moarte sigura,” spune Ion Călinoiu pe Facebook.

Ministrul Sănătății trimite control la Spitalul Judetean Târgu Jiu

Ministrul a cerut acest control după ce mai mulți medici de la Ginecologie au spus public ca instrumentarul cu care lucrează este vechi și ruginit și nu mai pot sa își desfășoare activitatea medicală. „Florian Bodog, ministrul Sănătății a cerut de urgență inspectorilor sanitari din cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj să efectueze o misiune de control la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, urmare a informațiilor apărute în mass-media cu privire la maternitatea din această unitate sanitară”, este comunicatul publicat de Ministerul Sănătății. Inspectorii sanitari vor verifica condițiile igienico-sanitare și de acordare a asistenței medicale în spital, în special în cadrul secției de Obstetrică-Ginecologie și vor prezenta conducerii MS un raport cu privire la situația existentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com