Cine rade din temelii cartierul Narciselor, dacă tot nu se poate ocupa nimeni de el!?

Cetățenii din cartierul Narciselor s-au decis la sfârşitul săptămânii trecute să dea buzna peste noul primar al municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Acesta i-a primit cu braţele larg deschise pe protestatari şi probabil că le-a spus că problema este din epoca PSD şi că îi ascultă, totuşi. Probabil că Romanescu se ocupă doar de problemele pe care le va genera el în primărie nu şi de cele care sunt acum valabile.

Nu au apă. Ce să faci fără apă?

Cum în ultimii ani vara şi toamna nu mai plouă nici măcar o dată pe lună şi cartierul Narciselor este unul mărginaş, lipsa apei este principala problemă. Şi nu doar pentru cei care locuiesc în blocurile ANL, ci chiar şi pentru cei de la case. E adevărată şi povestea cu faptul că, fiind la marginea oraşului şi fiind capăt de reţea, apa nu mai are presiunea dorită. Dar s-a spus că va fi construită o staţie de pompare în cartier. Până atunci oamenii plătesc impozite de oraş şi au condiţii ca la ţară.

Ar verifica cineva întâi reţeaua de apă?

Nu cumva se pune carul înaintea boilor, cu staţia de pompare. Nu cumva ar fi mai bun un control pentru depistarea furturilor de apă şi a branşamentelor nelegale, dacă o exista aşa ceva în zonă. Cine ştie. Există aparatură care poate depista branşamentee ilegale. Oricum, dacă nici cu staţia de pompare nu va fi rezolvată problema cartierului Narciselor, să se treacă la demolare intensivă şi la plantat cartofi sau porumb şi la despăgubirea celor fraieriţi să construiască în zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com