Cine pune mâna pe contractul de 2 milioane de euro pentru transportul angajaţilor de la EMC Jilţ

Complexul Energetic Oltenia(CEO) a finalizat întocmirea documentaţiilor necesare pentru organizarea licitaţiei care vizează închirierea mijloacelor de transport pentru salariaţi. Este vorba de un contract necesar pentru transportul angajaţilor de la domicilu la locul de muncă şi retur şi va fi derulat la Exploatarea Minieră de Cariere Jilţ. Este de precizat că asigurarea serviciilor de transport pentru salariaţi este prevăzută în contractul colectiv de muncă semnat între federaţiile reprezentative şi administraţia Complexului Energetic Oltenia.

Contract de peste 2 milioane de euro

Angajaţii companiei s-au plâns în repetate rânduri în ultimii ani de mijloacele de transport închiriate de companie pentru transport. Unele dintre acestea erau adevărate rable, care puteau pune în pericol integritatea angajaţilor sau nu ofereau condiţiile necesare pentru un transport decent. Contractul pregătit pentru Exploatarea Minieră de Cariere Jilţ este de 8,1 milioane de lei, fără TVA, adică peste 2 milioane de euro. Licitaţia va avea loc pe 22 ianuaire 2018 şi vizează încheierea unui acord-cadru pe 24 de luni.

34 de trasee

„Durata acordului-cadru: 24 luni. Valoarea estimata fara TVA: intre 4,077,606.54 si 8,155,213.08 RON. Frecventa si valoarea contractelor ce vor fi atribuite: trimestrial, anual. Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor: Inchiriere de vehicule de transport persoanede la domiciliu la locul de munca si retur pentru carierele EMC Jilt, vehicule ce vor efectua transportul pe 34 trasee. Inchiriere de autobuze si de autocare cu sofer”, potrivit Complexului Energetic Oltenia.

Serviciu transport personal de tura, pentru Sucursala Electrocentrale Işalniţa

Complexul Energetic Oltenia pregăteşte şi achiziţia serviciilor de transport pentru Sucursala Electrocentrale de la Işalniţa.Bugetul aprobate este de 221.406 lei. Licitaţia va avea loc pe 15 ianuarie anul viitor, adică peste aproape două luni. Vor fi închiriate vehicule de transport de persoane cu şofer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com