Cine joacă mărunt şi sigur pentru Ciurel!?

Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, joacă mărunt şi sigur pentru Laurenţiu Ciurel, fostul manager al Complexului Energetic Oltenia. Nici nu se putea altfel, Ciurel este reintrodus uşor pe orbită de o grupare din PSD Gorj şi lansat, din câte se pare chiar deasupra Complexului Energetic Oltenia. Dacă totul va merge potrivit calculelor echipei de lobby, Laurenţiu Ciurel ar putea ateriza chiar pe fotoliul de director al Termocentralei de la Rovinari, în locul lui Ion Pisc. Nu direct într-un post de conducere la nivel înalt, ca să nu îi bată lui Dragnea la ochi. Se joacă încet, cu paşi mărunţi de echipa lui Ciurel din PSD.

Cosmin Popescu nu-l uită pe Ciurel

Şeful Consiliului Judeţean Gorj chiar a întărit luni într-o declaraţie că Ciurel este în continuare angajat al Complexului Energetic Oltenia şi cumva Codul Muncii nu i-ar interzice să revină la locul de muncă, semn că s-a verificat intens în ultima perioadă incompatibilitatea lui Ciurel. De ce a fost însă Cosmin Popescu purtătorul acestui mesaj. Simplu. Este fosta mână dreaptă a lui Ciurel la Complexul Energetic Oltenia. Şi Ionel Manţog răsare undeva în umbră.

Cosmin Popescu a completat însă că nu crede că Ciurel va reveni la companie până nu i se termină dosarul „Turceni-Rovinari”. Mai clar de atât nici că se poate. Nu degeaba urlă sindicatele la gândul că Ciurel ar putea reveni la CEO. Probabil că au aflat, pe surse, că suspendarea contractului lui Ciurel de la CEO a fost atent analizată din punct de vedere juridic, în ultima perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com