Cine îi dă zilnic raportul direct lui Sorin Boza

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, are în subordine directă şefii a trei direcţii şi conducerea a patru departamente. Aproape zilnic cei şapte şefi îi dau raportul direct lui Sorin Boza, pentru că sunt în subordinea sa directă.

Este vorba de Direcţia Resurse Umane(are subordonat Departamentul Salarizare Personal), Direcţia Ofertare Vânzare şi Direcţia Legislaţie şi Guvernanţă Corporativă.

De asemenea, răspund direct în faţa lui Sorin Boza şefii a patru departamente. Acestea sunt: Prevenire, Protecţie şi Sănătate în Muncă, Control Intern, Protecţia Mediului şi Management Integrat.

Organigrama Complexului Energetic Oltenia a fost refăcută în urma reorganizării din acest an şi ar trebui să fie mai suplă, fără prea mulţi directori.

AGENDA CONDUCERII CEO

Şefii companiei şi-au făcut publică agenda săptămânală. Este vorba de şedinţe periodice la care participă membrii Directoratului, în frunte cu managerul Complexului Energetic Oltenia.

„Sedinte Operative cu personalul de conducere – saptamanal

Sedinte de Directorat – saptamanal si ori de cate ori este cazul

Sedinte ale Consiliului de Supraveghere – lunar si ori de cate ori este cazul

Audiente – saptamanal”, potrivit Complexului Energetic Oltenia.

Andrei Pavel

One thought on “Cine îi dă zilnic raportul direct lui Sorin Boza

  • 28 septembrie 2017 la 20:08
    Legătură permanentă

    Mai Boza, in schema asta nu exista o colaborare corespunzatoare intre IlieJAFin energie si productia de energie si s-ar putea sa ai marea surpriza sa vinzi mai mult decat poti produce, si asta la preturi mici, ceea ce va duce in groapa CEO! Analizeaza impreuna cu altii nu numai cu IlieJAFinenergie!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com