Cine este vinovat de moartea directorului economic al CAS? A intrat în spital pe picioarele lui

Cine va răspunde pentru moartea pe masa de operație a directorului economic al Casei de Asigurări de Sănătate Gorj? Un bărbat, de 41 de ani, și-a găsit sfârșitul la o vârstă fragedă și a lăsat în urmă o soție îndoliată și doi copii orfani. Un om aparent sănătos care a mers la spital pentru o banală operație pentru extracția fierei și nu a mai ieșit viu. Poliția face o anchetă pentru ucidere din culpă, dar, ca de fiecare dată, cel mai probabil mortul va fi vinovat.

„La data de 1 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizaţi despre faptul că o persoană internată în spitalul orășenesc Bumbești Jiu, a decedat în timpul unei operații.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat, de 41 ani, din municipiul Târgu Jiu, s-a prezentat la data de 30 septembrie a.c. la Spitalul Orășenesc Bumbești Jiu pentru a i se efectua o operație, iar în cursul zilei de azi a decedat.

În cauză polițiștii au întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetatile urmand a fi efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Cadavrul urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj,  în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.”, potrivit IPJ Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com