Cine candidează la parlamentare din partea PNL Gorj

PNL a stabilit o parte dintre candidații la alegerile parlamentare. O primă discuție a avut loc inclusiv in Biroul Electoral Judetean. Astfel că lista la Camera Deputaților este deschisă de Dan Vîlceanu, președintele partidului , pe locul 2 este Gheorghe Pecingină, secretar de stat în Ministerul de Finanțe, pe locul 3 este Iulian Popescu, candidatul PNL Gorj la șefia Consiliului Judetean, un antreprenor de succes, pe locul 4 este Mihai Paraschiv , directorul Transloc, pe locul 5 este Denisa Șuță, directorul Muzeului Național Constantin Brâncuși. Lista mai trebuie completată cu 2 persoane.

La Senat, lista e deschisă de Ion Iordache , cel pe care Dan Vîlceanu l-a anunțat înainte de alegerile locale. Pe locul 2 este primarul de la Rovinari , Robert Filip, iar pe 3 este Aura Orbrocea , medic de urgență la Spitalul Județean Târgu Jiu.

Listele PNL la parlamentare sunt puțin criticabile, având in vedere că ele conțin oameni din mai multe domenii, cu o experiența politică importanta, care au demonstrat atât in plan personal cât și in pozițiile politice pe care le-au ocupat.

Listele pentru parlamentare vor fi votate de către CDJ al PNL Gorj , vineri. Din Colegiul Dorector Judetean fac parte toți președinții de organizații. Până atunci mai pot suferi modificări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com