Cine atentează la şefia SMEO! Pe Căldăruşe l-a umflat râsul.

Sindicalistul Jan Popescu a declarat că vrea postul de preşedinte al Sindicatului Mine Energie Oltenia, dar că este peste măsură de tentat de o candidatură la președinția SMEO. Jan Popescu este una din figurile controversate ale Sindicatului Mine Energie Oltenia, cochetând cu sindicalismul şi cu afacerile şi cu postura de salariat al companiei. Pe de altă parte, Gabriel Căldăruşe a rămas singurul lider care nu a beneficiat de un post de inspector social, deşi a existat posibilitatea respectivă, în momentul în care oferta a fost valabilă pentru toţi şefii de sindicate mari. Sindicatul Mine Energie Oltenia numără peste 2.500 de membri şi este printre cele mai numeroase din Complexul Energetic Oltenia, în ultimii ani.

Au vrut un sindicat majoritar

SMEO s-a vrut a fi iniţial un sindicat majoritar, însă nu s-a reuşit în tentativa de a atrage în Sindicatul Mine Energie Oltenia mai mult de jumătate din salariaţii companiei. Era vorba la vremea respectivă de peste 8.000 de salariaţi. În procesul de realizare a unui sindicat majoritar a fost implicat inclusiv actualul consilier al managerului CEO, Ion Ruşeţ.

Rămâne de văzut dacă prin declaraţiile sale Jan Popescu glumeşte sau vrea să vadă dacă Gabriel Căldăruşe se sperie cumva de concurenţă. Pare mai degrabă o glumă. Alegerile la SMEO vor avea loc pe 19 iunie şi vor fi ocupate prin alegeri toate funcţiile importante. Candidaturile se pot depune în perioada 4-11 iunie.

One thought on “Cine atentează la şefia SMEO! Pe Căldăruşe l-a umflat râsul.

  • 31 mai 2018 la 8:50
    Permalink

    Adevarul este ca dl Caldaruse este de neinlocuit….fara el si altii ce s-au lipit din prosia lucratorilor SMEO poate ar fi o alternativa

    Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com