Cine are cele mai mari şanse să revină la CEO: Răuţ sau Ciurel?

Doi dintre foştii directori ai Complexului Energetic Oltenia nu ar spune nu unei reveniri la compania unde au ocupat funcţii de răspundere. Este vorba de Laurenţiu Ciurel, fost preşedinte al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, selectat în baza OUG 109, privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice. Al doilea nume care a fost vehiculat în ultima perioadă este cel al lui Ion Răuţ, fost director de Resurse Umane şi fost şef al Diviziei de Pază din cadrul companiei.

Şansele sunt împărţite

Şansele ca unul din cei doi să revină la Complexul Energetic Oltenia sunt împărţite în mod egal. Ion Răuţ a încercat să obţină în instanţă anumite drepturi şi astfel s-a judecat cu societatea, lucru ce nu a fost pe placul actualilor directori. De asemenea, Ion Răuţ a încercat să îşi facă loc în companie, însă, momentan, nu a găsit formula prin care să poată face acest lucru. Sorinel Boza, actualul manager al Complexului Energetic Oltenia, a lăsat să se înţeleagă faptul că nu este un fan al lui Ion Răuţ, mai ales că acesta din urmă l-a criticat cu fiecare ocazie.

Şanse mai mari pentru Ciurel?

Laurenţiu Ciurel ar putea avea şanse mai mari să revină în companie, având în vedere că este chiar salariat al Complexului Energetic Oltenia. Ciurel are însă contractul de muncă suspendat. De asemenea, încă este judecat în celebrul dosar „Turceni-Rovinari”, care se află departe de un deznodământ. Şi, oricare ar fi acesta, speţa se află abia la prima instanţă. Ciurel ar avea o şansă în plus să ajungă în conducerea companiei, dacă ar fi sprijinit puternic din punct de vedere politic, atât de PSD, cât şi de ALDE. Condiţia principală ar fi ca membrii Consiliului de Supraveghere să fie de acord cu o revenire a lui Laurenţiu Ciurel în cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com