Cinci tineri au fost reţinuţi de poliţie pentru că au provocat scandal

La data de 25 septembrie a.c., Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată de doi bărbați de 29 și 52 de ani, ambii din comuna Padeș, cu privire la faptul că în timp ce se aflau la o stâna din Cerna Sat, au fost amenințați cu moartea și acte de violență de un bărbat de 49 de ani, din comuna Isverna, județul Mehedinți. Totodată acesta a distrus și parbrizul unei autoutilitare parcată la stână, cauzând un prejudiciu în valoare de 1000 lei.

Ulterior conflictul a degenerat, iar cei 3 bărbați s-au lovit reciproc. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care i-a imobilizat pe cei 3 suspecți și i-au condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în dosar, faţă de cei 3 suspecți a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

În cauză s-au întocmit dosare penale pentru cei doi bărbați de 29 și 52 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate, respectiv faţă de bărbatul de 49 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi ameninţare.

La data de 25 septembrie a.c., Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată de un tânăr de 20 de ani, din oraşul Rovinari, cu privire la faptul că în timp ce se afla în oraşul Tismana, a fost agresat fizic de 3 tineri care i-au produs mai multe leziuni.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a identificat 3 tineri din comuna Godineşti, cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani și i-au condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în dosar a fost dispusă continuarea urmăririi penale faţă de 2 tineri de 17 și 20 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe. În fapt, s-a reţinut că cei doi suspecţi au exercitat acte de violenţă fizică asupra persoanei vătămate, provocându-i leziuni traumatice care necesitată 7-8 de zile de îngrijiri medicale. Totodată a fost dispusă măsura reţinerii celor doi suspecţi pe o perioada de 24 ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com