CEO vrea să reducă din consumul de apă la termocentrale

Complexul Energetic Oltenia caută soluțiile tehnice pentru a îmbunătăți consumul de apă de spălare în termocentralele pe care le deține. Se va apela la o firmă de proiectare care să ofere cele mai bune soluții pentru reducerea consumului de apă folosită în procesul de producție la termocentrale. Ulterior, vor fi procurate materialele și echipamentele necesare.

Firma de specialitate care va fi angajată de Complexul Energetic Oltenia va trebui să întocmească toate documentațiile tehnice necesare și planșele cu desene în detaliu pentru a se putea executa lucrările de montaj.

Documentațiile vor trebui să fie puse la dispoziția beneficiarului până la jumătatea acestei toamne. Din acestea vor trebui să rezulte sistemele de automatizare și control care trebuie implementate pentru ca pe circuitele de apă pentru anumite agregate și echipamente să fie reduse pierderile și apa să fie utilizată numai atunci când este necesar. Sistemele de automatizare și control urmează să fie instalate la bazinele de colectare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com