CEO vrea să introducă un sistem de conexiune wireless între banda de alimentare cărbune şi maşina de stiviut lignit

Complexul Energetic Oltenia foloseşte tehnologii noi pentru a facilita activitatea de producţie la subunităţile sale. De data aceasta este vorba de o solicitare a Sucursalei Electrocentrale de la Turceni şi a Departamentului Strategie Dezvoltare. A fost propusă pentru data de 4 ianuarie organizarea unei licitaţii în urma căreia să fie achiziţionat un sistem de conexiune wireless dintre banda de alimentare cărbune si maşina de scos si stivuit cărbune (MSS) este in gospodaria de combustibil solid de la SE Turceni.

Specificaţii tehnice minimale

Produsele pentru montarea unui sistem de conexiune wireless dintre banda de alimentare cărbune si maşina de scos si stivuit cărbune (MSS) se vor procura respectând lista de cantitati din Anexa 1.

Caracteristicile tehnice ale produselor achiziţionate sunt conform Fisei tehnice anexate. Toate prevederile şi cerinţele prezentului caiet de sarcini vor fi tratate ca fiind minimi şi intră în sarcina furnizorului. Se vor respecta toate prevederile normative, şi legislative în vigoare, aplicabile pentru produsele livrate.

In acest sens, orice oferta prezentata, care se abate de la prevederile Caietului de sarcini, va fi luata in considerare, dar numai in măsura in care propunerea tehnica presupune asigurarea unui nivel calitativ superior cerinţelor minimale din Caietul de sarcini. Ofertarea de produse cu caracteristici tehnice inferioare celor prevăzute in caietul de sarcini atrăgând descalificarea ofertantului.

Furnizorul va urmări ca fabricantul produselor sa respecte toate condiţiile specificate in documentaţia de execuţie si ramane unic răspunzător de calitatea si fiabilitatea acestora.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com