CEO vrea mai multă energie şi mai mult cărbune, cu acelaşi număr de salariaţi

Administraţia Complexului Energetic Oltenia şi-a propus cifre superioare ale producţie în anul 2018 faţă de anul 2017. Sunt uşoare creşteri atât la producţa de energie electrică, respectiv 15 terawaţi, cât şi la cea de cărbune, peste 22, 2 milioane de tone de cărbune.

Cu toate acestea, numărul de angajaţi va rămâne acelaşi ca în 2017, deşi producţia va fi mai mare. Mai mult decât atât, se estimează că vor avea loc plecări din companie şi anul viitor, chiar şi voluntare.

Planurile companiei

„În 2018 avem câteva obiective principale de 22,2 milioane de tone de cărbune şi de 15 terawaţi de energie electrică. Avem în plan să atragem surse de finanţare din Planul naţional de investiţi pentru blocul 4 de la Rovinari şi pentru blocul 7 de la Işalniţa. Ne-am propus în continuare în domeniul exproprierilor să scoatem din circuitul sinvic pădurile din zona Roşia, Tismana 1 şi Tismana II. Este vorba de o suprafaţă de 24 de hectare. Vom continua demersurile pentru emiterea hotărârilor de Guvern necesare pentru continuarea exproprierilor pentru cauză de utilitate publică la Roşiua şi la Jilţ. De asemenea, vrem să rezolvpăpm problema transportului cărbunelui pe liniile feroviare, accentuarea şi modernizarea capacităţilor de producţie. Vrem să începe la mijlocul lunii ianuarie negocieirle pentru noul contract colectiv de muncă şi la final de martie să fie gata. Trebuie să fim serioşi, să avem rezultate palpabile, corecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com