CEO vinde energie electrică pentru consumatorii casnici, cu 8% mai ieftin

Complexul Energetic Oltenia(CEO) a reluat programul de vânzare de energie electrică demarat în urmă cu mai mulţi ani, dar fără succes. Iniţial se vorbea de o promovare agresivă la nivel local şi regional, însă foarte puţini consumatori casnici au ales să opteze pentru un contract cu unitatea producătoare de energie electrică din Oltenia. O nouă campanie de promovare a fost demarată recent şi se vorbeşte de o economie bună în facturile populaţiei .

8% mai ieftin decât la concurenţă

Complexul Energetic Oltenia a elaborat şi un model de contract. Iniţiativa companiei vine după o pauză destul de lungă. Într-un spot de promovare se vorbeşte de un preţ la concurenţă de 0,59 lei pe kwh, iar la CEO de 0,54 lei pe kwh. Multe companii din România şi-au promovat agresiv serviciile de furnizare de energie electrică. Este vorba de inclusiv compania de gaze din Oltenia sau principala companie de televiziune prin cablu, pentru a numi doar doi dintre furnizorii autorizaţi să vândă energie electrică. Rămâne de văzut ce rezultate va avea campania de acum, având în vedere că la nivelul CEO nu există un departament profesionist de imagine, comunicare şi de vânzare a serviciilor şi produselor companiei la un nivel modern.

One thought on “CEO vinde energie electrică pentru consumatorii casnici, cu 8% mai ieftin

  • 5 februarie 2018 la 18:19
    Legătură permanentă

    Eu am instintarea de la CEO,nr726din02.02.2018in care este stipulat pretul de 0.57 lei/KWh semnata si stampilata de BOZA si BALASOIU

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com