CEO umple de bani SRL-urile care închiriază utilaje cu şofer, dar nu verifică toate parcurile auto

Şefii Complexului Energetic Oltenia(CEO) se pregătesc să livreze unui SRL un nou contract fără procedură concurenţială de ofertare. Este vorba de un contract care vizează închirierea de autovehicule de transport marfă cu şofer pentru carierele şi secţiile din EMC Roşia-Rovinari, EMC Motru, EMC Jilţ şi alte subunităţi. Procedura este negociere fără invitaţie la o procedură concurenţială de ofertare.

Suma alocată pentru închirierea maşinilor cu tot cu şofer este de 623 de mii de lei fără TVA. Firma care va primi contractul va trebui să ofere un tarif per oră şi per kilometru. Nu se solicită garanţie de participare şi nu se interzice asocierea. Se va avea în vedere preţul cel mai scăzut.

Pe 14 mai licitaţia. Contract doar pe 3 luni

Şefii companiei au căpătat un obicei din a „felia” contractele şi le acorda din 3 în 3 luni, să nu mai facă licitaţie pentru un an sau mai mult. De autovehicule vor beneficia următoarele cariere miniere: Rovinari, Tismana, Pinoasa, Roşia, Peşteana, Jilţ Sud, Jilţ Nord, Lupoaia, Roşiuţa şi Mentenanţă Rovinari. Vor fi închiriate în total 22 de autovehicule de transport marfă cu şofer. Contractul este împărţit în 10 loturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com