CEO stă pe un butoi de pulbere: O să plece oamenii şi fără ordonanţă

Liniştea de la Complexul Energetic Oltenia pe care vrea să o inducă Sorin Boza începe să fie spartă de câţiva lideri de sindicat, dar şi de unii angajaţi. Liderul de sdindicat Nicu Bunoaica vrea să intre în greva foamei în faţa sediului companiei , până când la Târgu Jiu va veni ministrul Toma Petcu. Sindicalistul spune că el, dar şi alţi colegi au cerut managerului Boza o informare în legătură cu numărul comisiilor care sunt la CEO, pentru că membrii lor sunt pătiţi cu foarte mulţi bani.

Angajaţii din companie spun că lucrează în condiţii grele, iar oamenii vor pleca de la CEO şi fără plăţi compensatorii. Cei mai tineri preferă să plece la muncă în străinătate.

“O să plece de la CEO oamenii şi fără ordonanţă, e greu. Oamenii pleacă afară pentru că la CEO ne amăgim. Domnul Tăriceanu ştie cât costă litrul de benzină sau kg de cartofi?”, spunea un salariat la o emisiune la TV SUD.

În timp ce salariaţii îşi spun nemulţurile pe unde pot, directorul CEO spune că totul este bine şi că sunt bani. Dar acest bani sunt făcuţi de minerii care muncesc în condiţii impropii în cariere.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com