CEO stă cu o firmă falită în curte

Administraţia Complexului Energetic Oltenia ţine în ogradă un firmă falită. CEO Trading SRL este administrată de Ionel Ilie, actual director de ofertate-vânzare şi ex-preşedinte al Directoratului companiei. De ani de zile sereleul produce numai pierderi şi nu a exportat niciun singur megawat. De altfel, obiectivul principal al firmei era încă de la înfiinţare exportul de energie electrică. Şi anul trecut CEO Trading a înregistrat o pierdere contabilă de 4.106 lei. Acţionarii Complexului Energetic Oltenia vor trebui să aprobe şi în acest an acoperirea pierderii respective. Firma a înregistrat numai pierderi până acum şi are datorii de 29.000 de lei.

Firmă înfiinţată în 2014

CEO – TRADING SRL a fost infiintata in 2014, avand ca asociat unic Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A., pentru vanzarea de energie engross, la export.

2 comentarii la „CEO stă cu o firmă falită în curte

 • 25 iunie 2018 la 14:13
  Legătură permanentă

  O forma ” la vedere” a incapusarii prin ” reprezentare de delegare” in domeniul vanzarii productiei proprii.
  O lege organica speciala pentru energia Romaniei, poate reconsidera din temelie a independentei producerii si vanzarii energiei electrice obtinute prin formele existente la conditia geopolitica existenta astazi in lume.

  Răspunde
 • 25 iunie 2018 la 21:52
  Legătură permanentă

  Falita, dar cu un director plin de talente. Asa am senzatia ca in curand va semna condica la DNA.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com