CEO pregăteşte peste 1.800 de documentaţii cadastrale pentru a da drumul la exproprieri!

Complexul Energetic Oltenia(CEO) pregăteşte un amplu program de exproprieri. În acest sens au fost alocate fondurile necesare pentru realizarea în următorii doi ani a peste 1.800 de documentaţii cadastrale! Se intenţionează încheierea unu acord-cadru un un singur operator. Durata acordului cadru va fi de doi ani şi vizează achiziţia de servicii de documentaţii cadastrale pentru terenuri agricole (intravilane şi extravilane) şi silvice.

Valoarea estimată fără TVA: 563.500 de lei

„Frecventa si valoarea contractelor ce urmeaza sa fie atribuite: Frecventa si valoarea contractelor ce vor fi atribuite: trimestrial, cel mai mare contract subsecvent este de 140.140 lei  si reprezinta efectuarea a 471 documentatii cadastrale. Cantitatile minime care ar putea face obiectul unui contract subsecvent – 37 documentatii cadastrale. Cantitatile maxime care ar putea face obiectul unui contract subsecvent – 471 documentatii cadastrale. Cantitatile minime care ar putea face obiectul acordului cadru – 65 documentatii cadastrale. Cantitatile maxime care ar putea face obiectul acordului cadru – 1813 documentatii cadastrale”, potrivit Complexului Energetic Oltenia.

Carierele vizate

EMC Roşia – Rovinari

Carierele Roşia, Peşteana Nord, Peşteana Sud, Tismana I, Tismana II, Pinoasa, Rovinari Est

EMC Motru

Roşiuţa, Lupoaia, Husnicioara

EMC Jilţ

Cariera Jilţ Sud

Necesitatea şi oportunitatea efectuării serviciului de cadastrare

Potrivit CEO, serviciul este necesar pentru îndeplinirea condiţiilor legale de achiziţionare a terenurilor agricole şi silvice, pentru asigurarea evoluţiei  fronturilor de lucru, EMC Roşia Rovinari, EMC Motru, EMC Jilţ, în vederea realizării producţiei de cărbune prevăzută în programele anuale de producţie, precum şi pentru înscrierea în cartea funciară a proprietăţilor achiziţionate anterior de către subunităţile miniere şi care nu au fost înscrise în cartea funciară.  Documentaţia topo-cadastrală se realizează atât pentru înscrierea în cartea funciară a terenurilor proprietatea S. Complexul Energetic Oltenia SA, cât şi pentru necesitatea încheierii actelor în formă autentică, respectiv a contractului de vânzare-cumpărare sau schimb cu proprietarii din avansul carierelor. Aşadar, cel puţin teoretic Complexul Energetic Oltenia ar urma să aibe fonturi de lucru în următorul an.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com