CEO nu a mai publicat de doi ani raportul privind activitatea societăţilor la care este acţionar

Complexul Energetic Oltenia nu a mai publicat de doi ani un raport obligatoriu privind activitatea societăţilor la care este acţionar. Ultimul raport este din anul 2016 şi este disponibil pe siteul companiei. Complexul Energetic Oltenia este acţionar la trei societăţi comerciale pe acţiuni şi a deţinut şi o societate cu răspundere limitată. Este vorba de CEO Trading SRL – un proiect născut mort şi care a mers numai pe pierdere. Era o firmă prin care compania intenţiona să vândă energie electrică la export.

Trei firme în portofoliul

Firmele aflate în prezent în portofoliul Complexului Energetic Oltenia sunt: Minprest Serv SA Rovinari , MedservMin SA Târgu Jiu şi Unitatea de Execuţie Foraje Motru SA. Toate au fost înfiinţate în anul 2002 prin externalizarea unor servicii din companiile miniere. La Minprest Serv SA Rovinari CEO deţine 95%.din acţiuni, iar la celelalte două peste 95%. Minprest asigură activităţi de curăţenie a clădirilor, iar Medserv Min SA activităţi sănătate umană. UEF Motru se ocupă de execuţia de foraje şi se află în insolvenţă din 15.02.2016, fiind administrată de Consulting Company. Minprest şi Medservmin încă se menţin pe piaţă, însă 95% din activităţi depind de bugetul alocat de Complexul Energetic Oltenia.

One thought on “CEO nu a mai publicat de doi ani raportul privind activitatea societăţilor la care este acţionar

  • 3 mai 2018 la 23:53
    Legătură permanentă

    Rezista ca nesimțitul de director a dat oamenii afară si -a angajat oamenii lui .O sa l vadă Dumnezeu si pe toți cei ca el răbdare sa avem.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com