CEO începe defrişări în 7 localităţi pentru deschiderea de noi fronturi de lucru

Complexul Energetic Oltenia a alocat peste 250.000 de lei pentru serviciile de defrişare a zonelor unde urmează să fie deschise noi fronturi de lucru în cursul anului viitor şi în anii care vin. Va fi încheiat un contract pe o perioadă de un an de zile. Vor fi executate tăieri de arbori în cadrul EMC Roşia- Rovinari, EMC Jilţ şi EMC Motru.

Potrivit documentaţiilor, la Exploatarea Minieră Roşia – Rovinari este propus spre tăiere un volum de 300 de metri cubi de masă lemnoasă. De asemenea, la EMC Jilţ 500 de metri cubi de lemn, iar la Exploatarea Minieră Motru peste 700 de metri cubi de masă lemnoasă. În total, va fi disponibilă spre valorificare de către firma care va câştiga licitaţia o cantitate de peste 1.500 de metri cubi de masă lemnoasă.

 

Unde vor avea loc defrişările

Conform Complexului Energetic Oltenia vor avea loc defrişări în perioada următoare, pe raza localităţilor: Fărcăşeşti, Câlnic, Negomir, Slivileşti, Motru, Mătăsari şi Cătunele.

La nivelul Complexului Energetic Oltenia este o criză în ceea ce priveşte fronturile noi de lucru. Prin realizarea defrişărilor şi lucrările pregătitoare vor fi asigurate noi fronturi pentru anii următori. Firma care va asigura exploatarea masei lemnoase va fi obligată să obţină şi autorizaţiile necesare de la ocoalele silvice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com