CEO extinde depozitul de cenușă de lângă Rovinari

Complexul Energetic Oltenia intenținează să extindă depozitul de cenușă de la Rovinari. Este vorba de depozitul care deservește Termocentrala de la Rovinari. Acesta este amplasat în extravilanul orașului Rovinari.

„Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. – Sucursala Electrocentrale Rovinari, titular al proiectului anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Gorj în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul  „Extindere depozit de zgură și cenușă Gârla, realizat în soluție de șlam dens” propus a fi amplasat în intravilanul orașului Rovinari, judeţul Gorj, pe teren aparținând domeniului privat al S. C.E. Oltenia – S.E. Rovinari.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Gorj, din municipiul Târgu-Jiu, strada Unirii, nr. 76, județul Gorj, în zilele de luni – joi, între orele 8,30 – 16,00, vineri între orele 8,30 -13,30 precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, la adresa de e-mail [email protected], la numărul de fax 0253212892.”, conform CEO.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com