CEO cumpără apă minerală pentru salariaţi

Angajaţii Complexului Energetic Oltenia vor beneficia de apă minerală pentru zilele de vară în care se vor înregistra temperaturi caniculare. Administraţia colosului energetic a alocat fondurile necesare pentru cumpărarea cantităţilor necesare de apă minerală. Complexul Energetic Oltenia numără peste 13.000 de angajaţi şi pentru fiecare trebuie asigurată în fiecare zi de caniculă o sticlă de doi litri de apă minerală.

Condiţii foarte grele de muncă

Minerii şi energeticienii au avut şansă în prima lună de vară, având în vedere că până în prezent nu au fost înregistrate temperaturi caniculare. Estimările pentru lunile iulie şi august nu mai sunt însă încurajatoare şi sunt posibile cel puţin 2 sau 3 săptămâni cu temperaturi de peste 37 de grade Celsius.

În carierele miniere condiţiile de lucru sunt deosebit de grele, cu toate că de anul viitor nu mai va exista grupa de muncă pentru astfel de condiţii. Minerii în special sunt revoltaţi din această cauză şi le cer şefilor companiei şi politicienilor să găsească soluţii să rezolve problema.

One thought on “CEO cumpără apă minerală pentru salariaţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com