CEO continuă seria de contracte încredinţate prin negociere fără invitaţie prealabilă la o procedură concurenţială

Continuă să curgă contractele fără o procedură concurenţială la Complexul Energetic Oltenia, încredinţate pentru trei luni. Este vorba de închirieri de utilaje cu deservent, deja cunoscutele utiaje auxiliare. Suma totală alocată doar pentru licitaţiile din această săptămână este de peste 2 milioane de lei fără TVA.

Unul dintre contracte vizează închirierea de utilaje şi echipament de construcţii şi de lucrări publice cu operator. Bugetul aprobat este de 1,4 milioane de lei fără TVA. Serviciul Achiziţii din cadrul Direcţiei Servicii Suport. Anunţul a fost înregistrat în data de 4 septembrie şi licitaţia va avea loc pe 7 septembrie. Tare. Nu se plăteşte garanţie de participare, iar contractul va fi încredinţat pe trei luni.

Un alt contract are ca obiectiv „Închirierea de autovehicule de transport marfa cu sofer”- 9 LOTURI, pentru: E.M.C. Rosia-Rovinari- Carierele: Rovinari, Tismana, Pinoasa, Pesteana, Rosia, Sectia Mentenanta Mecanica, E.M.C. Jilt- Carierele: Jilt Sud, Jilt Nord si E.M.C. Motru-Cariera Rosiuta.”

Bugetul pentru acest al doilea contract este de aproape 600.000 de lei fără TVA. Licitaţia este programată tot pe 7 septembrie, cu o oră mai târziu decât prima, respectiv de la ora 10.00. Contractul va fi încredinţat tot pentru trei luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com