CEO continuă să bage banii din Gorj în Dolj

Șefii Complexului Energetic Oltenia continuă să investească banii din Gorj în Dolj. Cu toate acestea, beneficiile pentru gorjeni sunt nule, mai ales că termocentralele din Dolj vor fi trecute pe gaze naturale și nu vor mai depinde de cărbunele din Gorj. Acum este nevoie de fonduri pentru modernizarea unui turn de răcire din incinta SE Craiova II.

„Sucursala Electrocentrale Craiova II anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru  proiectul „Reabilitarea si modernizarea turnului de racire nr. 1 S.E.Craiova II”  propus a fi amplasat în incinta termocentralei S.E. Craiova II, str. Bariera Vâlcii nr.195 Craiova, judeţul Dolj.

Informațiile privind proiectul propus  pot fi consultate la sediul APM Dolj, strada Petru Rareș nr.1 și la sediul Sucursalei Electrocentrale Craiova II în zilele de luni până joi, între orele 8,00-16,00 și vineri ȋntre orele 8,00-14,00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dolj, strada Petru Rares nr.1.”, conform Complexului Energetic Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com