CEO caută diriginte de şantier pentru “drumul penalilor”

Complexul Energetic Oltenia caută un diriginte de şantier pentru „drumul penalilor”, Ploştina – Miculeşti. Este vorba de un inginer specializat în dirigenţie de şantier şi care să presteze în zonă timp de aproximativ 9 luni, cât durează lucrările de reabilitare. Bugetul pentru dirigenţia de şantier se ridică la 13.500 de lei.

Cine repară drumul

Firma Ydail Construct Turceni, alături de doi asociaţi, au primit de la Complexul Energetic Oltenia suma de 13,4 milioane de lei pentru refacerea drumului Ploştina – Miculeşti. Modernizarea anterioară a celebrului tronson de drum s-a lăsat cu un dosar penal, iar compania încearcă să recupereze prejudiciul. Bugetul aprobat pentru noua modernizare a fost de 15,2 milioane de lei.

Şase asocieri de firme au participat la licitaţie

Şase asocieri de firme au depus oferte la licitaţia organizată de Complexul Energetic Oltenia. A câştigat Ydail Construct lider de asociaţie şi asociaţii Maninter Car SRL şi Antrepriza Montaj Instalaţii. Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia va trebui să aprobe încheierea contractului. Lucrările ar putea începe în primăvara anului viitor. IDP Gorj a participat la licitaţia respectivă, însă a pierdut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com