CEO bagă bani la Clubul controlat de Condescu, dar nu are bani de certificatele de CO2

Complexul Energetic Oltenia a ajuns să finanțeze un club de fotbal aflat în insolvență. Este vorba de decizia instanței de judecată prin care compania este obligată să achite 6,4 milioane de lei. În tot acest timp, Complexul Energetic Oltenia dă din colț în colț în căutare de fonduri pentru plata certificatelor de CO2. Anul trecut, colosul energetic s-a împrumutat 500 de milioane de lei. Acum este obligat de magistrați să finanțeze un club în pragul falimentului.

„Să vină banii la… „băieți”!

„Foștii” acționari de la Pandurii trebuie să dea clubului – împreună – vreo 15,5 milioane de lei. Deranj mare, combinația nu era prevăzută în schemă.

După ani întregi de măgării, dubioșenii și parandărături, uite că avem și “normalitate”:CEO, CL Tg-Jiu, CJ Gorj, USMO și Artego trebuie să dea bani „băieților”. Nu mai știm câți „băieți” mai sunt, dar există cel puțin unul extrem de interesat de banii ăștia. Deh, 15.5 milioane de lei e o sumă bunicică.

E tardiv ce se întâmplă cu această sentință executorie. E exact ca la o moarte clinică, unde ai aparatele de-l țin pe mort și, subit, apare o „moștenire”. Un soi de mătușă Tamara.

Să fie de sufletul mortului, c-a fost băiat bun!, potrivit lui Gheorghe Pecingină, avocat și fost colaborator al Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com