CEO are încheiat un acord de eşalonare la plată cu ANAF

Situația financiară a Complexului Energetic Oltenia este sub semnul întrebării. Complexul are în momentul de faţă încheiat un acord de eşalonare la plată cu ANAF. În acest sens a fost alocată suma de 15.000 de lei pentru serviciile de evaluare pentru unele bunuri mobile ale companiei care vor fi utilizate drept garanţie pentru acordul de eşalonare la plată încheiat cu Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) – Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili.

A mai avut un astfel de acord de eşalonare

Licitaţia pentru serviciile de evaluare a bunurilor mobile este programată în data de 27 martie. Complexul Energetic Oltenia a mai avut încheiat un acord de ealonare la plată cu Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) – Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, în anul 2016. Compania ajunsese să înregistreze debite ca urmare a plăţilor făcute pentru certificatele de CO2.

La vremea respectivă(2016) pentru garantarea plății eșalonate a datoriilor, Fiscul urma să pună sechestru asiguratoriu pe bunuri mobile ale companiei. Astfel, se vorbea despre constituirea unei garanții mobiliare „sub forma sechestrului asiguratoriu asupra bunurilor mobile pentru garantarea eșalonării la plată a obligațiilor fiscale și accesorii aferente datorate de Complexul Energetic Oltenia, conform acordului de principiu nr. 4900/19.08.2016 emis de ANAF-DGAMC București”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com