CEO anunţă majorări de salarii în 2018

COMUNICAT
In data de 23.10.2017, administratia CE Oltenia a incheiat un acord cu toate federatiile sindicale reprezentative, semnatare ale Contractului Colectiv de Munca, la care au participat inclusiv liderii de sindicat prezenti la actiunea de protest declansata astazi, 24.10.2017.

Prin acordul semnat de ambele parti (administratie – sindicate), s-a stabilit modalitatea de alocare a drepturilor salariale aferente orelor suplimentare efectuate ca urmare a necesitatii asigurarii stocurilor de carbune si functionarii in siguranta a grupurilor energetice in perioada de iarna, conform programului stabilit.

Mentionam ca orice economie inregistrata la fondul de salarii prevazut in BVC 2017 va fi distribuita salariatilor, conform prevederilor art.153 din CCM (din economia realizata la fondul de salarii, estimata in ultimul trimestru al anului, se va constitui un fond pentru armonizarea salariilor angajatilor cu salarii mici), aceasta actiune urmand a fi realizata in luna decembrie.
De asemenea, avand in vedere faptul ca rezultatele financiare inregistrate creeaza premisele incheierii anului 2017 cu profit, va exista posibilitatea ca angajatii sa beneficieze de majorari salariale in anul 2018.

Conducerea CE Oltenia apreciaza colaborarea orientata spre rezultate pozitive pe care a avut-o cu partenerii de dialog social pe parcursul acestui an, concretizata in rezultate transpuse prin clauze contractuale ce au adus beneficii suplimentare angajatilor, si isi exprima convingerea ca dialogul constructiv este calea optima pentru rezolvarea oricaror revendicari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com