CEO a participat la Târgul Naţional de Energie. CEO – apreciat de vizitatori.

„In perioada 19-22 septembrie 2017, la Palatul Parlamentului, s-a defasurat Targul National de Energie, organizat in premiera pe piata de energie din Romania, de catre Asociatia Furnizorilor de Energie Electrica din Romania – AFEER, sub deviza “Fii informat! Alege ce ti se potriveste!”.
Targul s-a adresat consumatorilor finali care au posibilitatea sa aleaga cele mai avantajoase oferte de furnizare energie electrica.
Complexul Energetic Oltenia a participat la targul de energie alaturi de cei mai importanti furizori din Romania: CEZ Vanzare, E.ON, Electrica Furnizare, Enel, MET, Electromagnetica si Tinmar Energy.

In cadrul sedintei de deschidere a fost subliniat rolul pe care il are CE Oltenia in asigurarea energiei necesare perioadelor de varf de consum si au fost apreciate rezultatele financiare pozitive inregistrate in acest an de catre companie, dupa o perioada de trei ani in care au fost raportate pierderi, fapt ce da credibilitate companiei in relatia cu bancile finantatoare ale proiectelor de mediu implementate.

In urma unor dialoguri interesante si constructive, estimam perfectarea unor contracte la preturi avantajoase atat pentru consumatori, cat si pentru CE Oltenia, producator care ofera siguranta in alimentarea consumatorilor (casnici, mica si mare industrie, furnizori) in orice perioada a anului, precum si preturi stabile pentru o perioada indelungata de timp. CE Oltenia garanteaza furnizarea in procent de 100% a energiei contractate, astfel ca, de la infiintarea companiei , pana in prezent, nu a existat niciun contract reziliat de catre CE Oltenia si nici 1 KWh contractat si nefurnizat.

Transmitem multumirile noastre tuturor vizitatorilor standului expozitional al companiei, care si-au exprimat personal aprecierile asupra eforturilor depuse de minerii si energeticienii din cadrul CE Oltenia, confirmand in repetate randuri constientizarea asupra faptului ca energia pe baza de carbune sutine siguranta SEN”(comunicat de presă)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com