Cel mai tare din Gorj. A picat până și Sorina Pintea și Gigel Capotă a rămas tot în funcție

Cel mai controversat manager din Gorj, Gigel Capotă, și-a păstrat funcția, deși până și ministrul Sănătății, Sorina Pintea, își va face bagajele. Capotă s-a bucurat de susținere din toate părțile și mai ales din partea șefilor săi din Consiliul Județean Gorj sau a „subalternilor” săi din CJ. Problema este că a devenit public Raportul Corpului de Control al Ministrului Sănătății, care a derulat verificări la unitatea medicală condusă de Capotă. Problema și mai mare este că raportul a fost secretizat. Concluziile au fost făcute însă publice și nu fac deloc o imagine pozitivă mandatului lui Gigel Capotă.

Din contra, sunt prezentate fapte foarte grave, care ar putea intra și în atenția organelor de cercetare și anchetă. De altfel, a și fost depusă o sesizare la Agenția Națională de Integritate, care îl vizează pe șeful Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, Valentin Popa.

Cert este că nu va urma o schimbare din funcție a lui Gigel Capotă, având în vedere că șefii CJ sunt singurii care pot face acest lucru. Până acum și-au anunțat susținerea și atașamentul față de managerul Spitalului Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com