Unul dintre cei mai bogaţi şefi din CEO, făcut zob de un fost director

Adriana Popescu, şefa Direcţiei Finanţe Contabilitate din Complexul Energetic Oltenia, titulară a 13 conturi, este defiinţată ca profesionalism de un fost director. Este vorba de Ion Răuţ, ex-şef de resurse umane la Complexul Energetic Oltenia. Într-o postare pe facebook, Răuţ este de părere că Adriana Popescu este total depăşită de misiunea postului pe care îl ocupă şi că „producţiile intelectuale” ale Adrianei Popescu ar determina până şi scaunul pe care îl ocupă să se arunce singur pe geam.

„Ce este bilanța și balanțul și ce vrea ele?

O prietenă, care lucra în finanțele publice, îmi povestea, cu haz, cum îi spunea reprezentantul unui agent economic(bodegă de țară) că nu-i iese balanțul si bilanța.

Mi-am amintit de întâmplarea asta văzând-o pe Adriana Popescu, directoarea economico-financiară a Complexului Energetic Oltenia, cu interpretări ale contabilității(denumită de profesioniști știință ordinii) la nivelul acelei bodegi de la țară.

A fost „o posibilitate care s-a putut”, ca ea să vină la televizor pe post de specialist, alături de Boza și Vișan, ca să ne vorbească despre „o resursă de niște resurse”.

Un fel de sinucidere profesională în grup, la care organizatorul alerga de colo-colo să prindă si el lațul, poate și datorită faptului că, din proastă organizare, nu erau decât trei ștreanguri la patru candidați.

Până la final s-au descurcat cu lipsa de resurse(ștreanguri) și s-au sinucis profesional cu toții, în stare de extaz!

„Specialistă” în finanțe a ieșit în evidență cu inepția inregistarii provizioanelor la dată bilanțului, respectiv 31.12.2018, dar n-a precizat ora.

Cu asemenea producții intelectuale, respectivă doamna provoacă la hohote de ras și scaunele directorilor economici de prin alte companii. Al ei cred că s-ar aruncă pe geam, dacă ar prinde viață!

Voi reveni în postări, cu fiecare subiect din cele trei clipuri, arătându-i doamnei în cauza, cât este hăul între ce ar trebui să facă și ce face dumneaei!”, potrivit lui Ion Răuţ.

Cert este că Adriana Popescu este angajata CEO cu un număr impresionat de conturi. Este vorba de 13. Două dintre acestea au toată suma retrasă, iar în restul totalul financiar depăşeşte 840.000 de lei, la care se adaugă 61.000 de euro. Este vorba de conturi curente, depozite şi fonduri de investiţii. Deci se pricepe la finanţe.

În plus, anul acesta Adriana Popescu a cumpărat alături de soţ două terenuri şi o casă de vacanţă în comuna Vladimir.

Este aşteptată şi părerea Adrianei Popescu despre Ion Răuţ.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com