Cei doi îngeraşi grav bolnavi, programaţi la tratament în SUA!

Cursa pentru salvarea a doi copii, fraţi gemeni din Gorj, continuă. Este vorba de Daniel şi Ioan Coiculescu, în vârstă de un an şi două luni fiecare. Cei doi suferă de o boală genetică rară, miopatie mitocondriala TK2. Monica şi Puiu Coiculescu, părinţii micuţilor, vor să îi ducă pe micuţi la tratament în SUA. Părinţii nu au banii necesari şi au demarat o campanie de strangere de fonduri. Este nevoie de un total de 10.000 de dolari. Din fericire, familia a reuşit să obţină vizele pentru SUA şi programarea la Dr. Michio Hirano, Chief of the Neuromuscular Division, Co-Director of the CUMC Muscular Dystrophy Association clinic, and Director of the H. Houston Merritt Center for Muscular Dystrophy and Related Diseases, care le poate oferi șansa de a se vindeca.

„Acesti copilasi au nevoie de ajutorul nostru. Donati va rog pentru Ioan si Daniel, sa ajunga la tratament la New York (RO11RNCB0149115286070001, cont in RON, Titular Coiculescu Puiu Ioan).

Sa va spun povestea lor: in urma cu nici doua luni, parintii au observat ca gemenii lor, Ioan si Daniel, au devenit hipotoni si dau semne de regres motor. Penru parintii Monica si Puiu Coiculescu, acest lucru era devastator, pentru ca stiau ce urmeaza.

Si asta pentru ca Maria, sora gemenilor mai mare, a murit de o boala genetica rara, sindrom de depletie a ADN-ului mitocondrial (gena TK2 fiind implicata). Boala este progresiva si necrutatoare, se manifesta rand pe rand cu pierderea functiillor de inghitire, motorii, hepatice, si in final, respiratorii.

Acum parintii sunt internati la Marie Curie cu cei doi gemeni, si lupta zi si noapte. Vestea cea buna este ca au pentru ce lupta: exista un tratament care a dat speranta multor familii atinse de boala. Medicul care l-a inventat este la New York, si i-a invitat pe parinti printr-o scrisoare la spitalul de acolo. Pentru asta, parintii au nevoie de 10.000 $. Haideti sa ii ajutam sa ajunga la tratament!”, potrivit unei postări de pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com