Ce zice prefectul lui Iordache de respectarea Legii 197?

Prefectul lui Iordache are o misiune specială, legat de Legea 197. Senatorul Ion Iordache este unul dintre susținătorii celor care protestează săptămânal pentru aplicarea Legii 197 din 2021. Este vorba de angajații din CEO. Cel puțin așa se lăuda Ion Iordache pe vremea în care era în opoziție la Forța Dreptei și când a fost singurul parlamentrar care s-a întâlnit cu sindicaliștii din CEO.

„La invitația mai multor lideri de sindicat, Instituția Prefectului a găzduit o întâlnire cu parlamentarii de Gorj. 𝐀𝐦 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐬𝐢𝐧𝐠𝐮𝐫𝐮𝐥 𝐩𝐚𝐫𝐥𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭!

Atitudinea colegilor mei parlamentari este lipsită de respect și de responsabilitate. Oamenii pe care i-au umilit astăzi reprezintă câteva mii de angajați ai companiei de la care coaliția toxică PSD-PNL așteaptă să salveze sistemul energetic național și să crească producția!

Vă era frică să răspundeți la întrebările oamenilor, colegi parlamentari? Sper că n-ați venit de rușine, că nu-i mai puteți privi în ochi pe aceşti oameni, după ce v-ați bătut joc de ei atâta timp minţindu-i că veți găsi soluții pentru aplicarea legii pensionării anticipate. Parlamentarii au obligația să reprezinte toți gorjenii, nu doar clientela de partid susținută în funcții de conducere deși n-are nicio pregătire. Din nou, rușine!

Pe ordinea de zi a întâlnirii au fost teme vitale pentru viitorul companiei:

– condițiile de muncă;

– lipsa de personal;

– neaplicarea legii pensionării (197/2021);

– lipsa fronturilor de lucru;

– lipsa de transparență privind planul de restructurare etc.

Îi felicit pe acești sindicaliști care nu se dau bătuți în ciuda tuturor obstacolelor și a trădării din partea unor lideri de sindicat și a politicienilor de la putere! Cu fiecare ocazie gorjenii văd că nu ar trebui să aibă așteptări de mai bine din partea acestei coaliții!

Rămân cu același gust amar văzând ce oameni mici avem în conducerea acestui județ cu potențial atât de mare, dar sabotat de politruci care nu știu și nu vor să muncească pentru binele gorjenilor!”, conform unui comunicat transmis de senatorul Ion Iordache în 19 martie 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com