Ce sindicalist din CEO e supranumit Microbuze sau „3 în 1”

Unul dintre liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia(CEO) este considerat un adevărat mogul în companie, prin multiplele roluri pe care le are şi ocupaţii. Este vorba de Jan Popescu, lider de departament în cadrul Sindicatului Mine Energie Oltenia. Potrivit Sindicatului Liber EMC Roşia, Jan Popescu este supranumit Microbuze sau „3 în 1”, pentru că ar fi în același timp și patronul unei firme care are contract cu CEO, și salariat CEO ca șef serviciu în cadrul TESA la Termo Rovinari, dar și „sindicalist” șef de departament la SMEO.

„În ultima perioadă Jan Popescu Microbuze, zis și „3 în 1” pentru că este în același timp și patronul unei firme care are contract cu CEO, și salariat CEO ca șef serviciu în cadrul TESA la Termo Rovinari, dar și „sindicalist” șef de departament la SMEO, a început iar să mintă și să manipuleze în stilu-i caracteristic.

Noi îi reamintim lui Jan Popescu Microbuze (3 în 1), că nu este normal să fie și patron și salariat și lider de sindicat în același timp, pentru că nu poate să reprezinte corect interesele membrilor pe care ar trebui să-i reprezinte ! Și de aceea noi tregem concluzia că SMEO este un sindicat galben. Pentru că este condus de șefi care sunt și patroni cu afaceri de sute de mii de euro, așa cum este acest Jan Popescu .

Microbuze (3 în 1) și de un MASON care reprezintă interesele MAFIEI POLITICE din Gorj, și nu pe ale minerilor și energeticienilor din C.E.Oltenia.

Iar dacă noi cei din FNME am putea părea subiectivi când spunem că SMEO este un sindicat galben, pentru că este creat de administrație și este condus de șefi, masoni și patroni, iată câteva declarații făcute chiar de colegii lor din aceeași federație, federația Univers din care face parte și SMEO, sindicatul galben !

29 octombrie 2017, declarație dată de Eugen Iovan, președintele sindicatului Energia Turceni, federația Univers: Nemulţumit de faptul că Gabriel Căldăruşe ia hotărâri și face acțiuni fără să se consulte cu celelalte sindicate componente ale Federaţiei Univers, consultandu-se doar cu alte persoane din afara sistemului, care nu au legătură cu sindicatele și compania, Eugen Iovan a ameninţat că are de gând se plece la o altă Federaţie.

8 aprilie 2015. declarație dată de Constantin Crețan, președintele sindicatului Lignitul Oltenia,din federația Univers:

„SMEO este un sindicat creat de administrație și aservit administrației. Această făcătură de sindicat este condus de lideri corupți care stau mai mult prin cârciumi și la păcănele.

Mai este și afaceristul Jan Popescu care în același timp are și firmă de transport în CEO, e și șef de departament la SMEO și mai e titular în comisia de negociere”.

16 iunie 2014, declarație Pavel Nicolae vicepreşedinte SMEO:

„Vă spun ceva, SMEO a fost creat pe ascuns și știți de ce ? Pentru că oamenii nu îl mai voiau pe Căldărușe în fruntea lor. Știți cum au fost adunate adeziunile pentru SMEO ? Domnul Rovența și domnul Grofu au împărțit adeziuni pe la toți conducătorii de formație și au venit oamenii la mine și mi-au zis, băi Pavele ce fel de sindicat suntem noi când ne pun șefii să facem adeziuni „.

Noi v-am dat aici doar trei exemple, dar să știți că am putea umple pagini întregi pentru că declarațiile sunt înregistrate la radio și televiziuni și pot fi verificate de dumneavoastră foarte ușor. Majoritatea liderilor care fac parte din aceeași federațiie cu SMEO, au recunoscut și spun în continuare că SMEO este un sindicat galben, creat artificial și condus de grupuri de interese ce nu au nicio legătură cu interesele minerilor și energeticienilor din C.E.Oltenia.

Asta explică și faptul că celelalte sindicate din federația Univers se dezic de acțiunile celor care conduc SMEO și nu doresc să participe la manipulările acestora.

Jan Popescu Microbuze (3 în 1) își poate vedea liniștit de afacerile și interesele lui personale, dar nu ne va putea opri niciodată să le arătăm minerilor și energeticienilor realitatea !

Nici el, nici banii lui, și nici Căldărușe cu toată masoneria și mafia politică pe care o are în spatele lui și îl susțin la conducerea sindicatului galben numit SMEO”, potrivit unei postări a Sindicatului Liber EMC Roşia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com