Ce sindicalist din CEO a primit laude pentru prestaţia avută în faţa administraţiei. Ce a refuzat să semneze.

„In data de 29.11.2017, in cadrul comisiei mixte administrație- sindicate, a fost prezentat un RAPORT al comisiei de lucru care a fost desemnată in urama cu cateva luni sa lucreze la grila de salarizare din CE Oltenia.

Din partea FNME, zona minerit, a fost desemnat sa facă parte din acea comisie de lucru , Președintele Sindicatului Lupoaia și vice-președinte FNME, Nicolae Bădița, el fiind singurul LIDER din cadrul acestei comisii de lucru care nu a semnat acest RAPORT, ne fiind de acord cu intrarea sporurilor de cariera și pericol in salariul de baza.

Domnul Bădița Nicolae, a considerat ca măsura introducerii acestor sporuri in salariul de baza conduce in final la creșteri nesemnificative a salariului brut al salariatilor, mult mai important fiind menținerea acestor sporuri specifice condițiilor de munca.

Sindicatele din zona minieră afiliate la FNME, îl felicită pe domnul Nicolae Badita președintele Sindicatului Lupoaia, pentru decizia luată de acesta in comisia de lucru.”(informare Sindicatul Liber EMC Roşia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com