Ce şanse are Bălăşoiu să ajungă şef al CEO

Constantin Bălăşoiu a devenit de săptămâna trecută mâna dreaptă a lui Sorinel Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia. Interesant este că Sorin Boza deja îl lua pe Bălăşoiu în delegaţiile unde şefii companiei erau invitaţi. Cu toate acestea numirea lui Bălăşoiu s-a produs în data de 16 noiembrie. „In cadrul ședinței Consiliului de Supraveghere din data de 16 noiembrie 2017, ca urmare a finalizării procedurii de selecție desfășurate in baza prevederilor OUG nr.109/2011 privind guvernanta corporativa, domnii Dan Vasile si Constantin Bălășoiu au fost numiți membri ai Directoratului CE Oltenia, cu mandate pentru o perioada de 4 ani. Domnul Dan Vasile ocupa anterior funcția de membru interimar al Directoratului, iar domnul Constantin Bălășoiu ocupa anterior funcția de director al Sucursalei Electrocentrale Ișalnița, funcție care va fi preluata de domnul Gherghina Pestrea Viorel cu o perioada de proba de 120 de zile calendaristice”, potrivit Complexului Energetic Oltenia.

Ce şanse are Bălăşoiu să preia şefia Directoratului

Constantin Bălăşoiu are şanse mari să preia conducerea Directoratului Complexului Energetic Oltenia, mai ales că mulţi doljeni se află acum în conducerea companiei şi beneficiază şi de o prezumptivă susţinere din partea PSD, la nivel central, prin Olguţa Vasilescu. Din acest punct de vedere, Bălăşoiu are şanse mari să conducă societatea.

Problema este care ar fi motivul schimbării din funcţie a lui Sorinel Boza, în afara unei promovări sau „retrogradarea” ca membru simplu al Directoratului, prin invocarea unei deficienţe importante în actul de management. Cam acestea ar fi circumstanţele în care ar putea fi schimbat din funcţie actualul preşedinte al Directoratului Complexului Energetic Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com