Ce poate să le promită Toma Petcu sindicaliştilor din CEO, când guvernul e în aer? Orice şi nimic.

Liderii de sindicat din Complexul Energetic Oltenia au miercuri, de la ora 11,00 o întâlnire la Ministerul Energiei cu şefii acţionarului principal. Discuţiile sunt programate înainte de ora prânzului şi este de aşteptat ca, din partea minsterului, să participe cel puţin un secretar de stat, dacă nu chiar ministrul Toma Petcu. Liderii sindicali vor cere creşteri mai mari de salarii şi acordarea de alte drepturi la Complexul Energetic Oltenia. Reprezentanţii celor patru federaţii din companie nu au fost de acord săptămâna trecută cu proiectul de buget prezentat de administraţie şi au cerut o întrevedere cu ministrul Energiei, Toma Petcu.

Problema este că în această perioadă Guvernul este un pic în aer şi niciun ministru nu este sigur pe locul său. Adică Toma Petcu poate promite orice sau nimic liderilor de sindicat din Complexul Energetic Oltenia. Cert este că la discuţii va participa cu siguranţă secretarul de stat Doru Vişan, care cunoaşte bine problemele din Complexul Energetic Oltenia. Probabil că Vişan îi va explica mult mai bine lui Toma Petcu situaţia companiei şi ce vor liderii de sindicat din CEO.

Dian crede că Toma Petcu va fi păstrat la Ministerul Enegiei

Liderul ALDE Gorj, Dian Popescu, este de părere că Toma Petcu va fi unul dintre miniştri care îşi va păstra portofoliul în viitorul cabinet. „Toma Petcu eu cred că va rămâne la Energie. Nu cred că se va negocia ceva. Nu au fost probleme la Energie, decât mici sincope. Au fost nişte mici creşteri de preţuri la energie, dar nu este vina ministerului, ci a ANRE pentru că nu a făcut ceva să ţină preţurile în frâu. Eu cred că va rămâne Toma Petcu ministru la Energie”, a declarat Dian Popescu. Acesta este şi consilier al lui Toma Petcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com