Ce mai face Poliţia Locală pe un buget de un milion de euro? Confiscă aţă de legat via şi cleşti de rufe!

Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu prin polițiștii locali din cadrul Biroului Control Comercial, împreună cu polițiștii locali din cadrul structurilor de Ordine Publică au efectuat acțiuni de verificare a persoanelor care desfășoară activități comerciale în regim ambulant în Piața Centrală din municipiul Târgu Jiu și în imediata apropiere a acesteia.

În timpul verificărilor efectuate, polițiștii locali au depistat 19 persoane care practicau comerțul ambulant cu încălcarea prevederilor legale. Acestea au fost identificate și sancționate contravențional, conform prevederilor Legii nr. 12/1990, republicată.

Au dat lovitura… 

De asemenea, conform prevederilor legale s-a dispus și măsura complementară de confiscare a bunurilor expuse la vânzare în locuri neautorizate. Din raportul întocmit, în urma controlului efectuat de polițiștii locali, reiese că au fost confiscate: cârlige de rufe, încălțăminte și îmbrăcăminte uzate, pâlnii pentru combustibil din metal, un burlan de scurgere circular din metal, parfumuri și ață cauciucată.

Polițiștii locali acționează permanent în toate zonele municipiului Târgu Jiu, în special în piețe și cartiere pentru identificarea persoanelor care desfăşoară activităţi de comerţ ambulant cu produse uzate, în locuri neautorizate.

Potrivit datelor centralizate, de la începutul anului au fost aplicate 43 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12 000 lei, conform art. 1, lit. b) din Legea nr. 12/1990”, potrivit unui comunicat de presă. Acţiunile de control s-au derulat luna aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com